Stiri din romania
Poti castiga pana la  50$ zilnic in mai putin de 5 minute  completand sondaje de opinie
18 octombrie 2023

In acest articol o sa va prezin o aplicatie de facut bani. O metoda inedita de a castiga bani online cu ajutorul telefonului mobil. Poti castiga pana la  50$ zilnic in mai putin de 5 minute  completand sondaje de opinie .Intra zilnic si completeaza sondajele . Retragerile minime sunt de 3$ care pot fi direct pe card.

 

Urmareste pasii si incepe chiar acum:

 

Fiecare sondaj este platit corespunzator, ceea ce insemama ca utilizatorii vor primi sub forma de bani timpul depus pentru completarea sondajelor.Pe de alta parte toti utilizatori vor fi notificati in momentul in care apar sondaje noi ce pot fi efectuate . 

 

Poti verifica constant aplicatia pentru a completa sondaje mai des.

Cum sa faci bani

Aplicatia de care ai nevoie pentru a putea castiga bani cu ajutorul telefonului se numeste AttaPoll 

Poti sa o descarci de aici :  AttaPoll

 

Dupa ce descarci aplicatia trebuie sa te inregisterzi cu un cont de mail care este foarte simplu de facut apoi poti incepe sa completezi sondajele de opinie  si sa castigi bani .

Dupa activarea contului aplicatia ofera multe sondaje pentru fiecare utilizator iar   metoda de facut bani este una foarte sigura.

Utilizatorii vor primi cate un sondaj pe subiecte interesante legate de afaceri , piete , divertisment si multe altele domenii.

Banii castigati poti sa ii retragi in contul de PayPal sau direct pe  Revolut 

Poti ajunge sa castigi pana la 50$ in functie de implicare.

Termenii sondajului Attapoll:1. Obțineți numerar PayPal la finalizarea sarcinilor1) Utilizatorii trebuie să activeze fereastra sau aplicația Attapoll pentru a începe să facă sarcini și să câștige recompense.

2) Sondajul este actualizat în fiecare zi, iar utilizatorii trebuie să îl completeze pentru a câștiga dolari.

3) Sondajul conține mai multe întrebări și trebuie să oferiți răspunsuri la toate, apoi puteți câștiga recompensele.

4) Pentru a completa un sondaj, dolarul american va credita portofelul aplicației Attapoll al utilizatorului , iar acesta îl poate valorifica.

5) Nu există o limită minimă de răscumpărare; puteți să răscumpărați prin PayPal, să investiți în criptomonede sau să donați oricărei organizații.

6) De asemenea, nu există nicio limită pentru completarea sondajului , dar fiecare sondaj se va încheia într-o singură zi.

Cele mai bune aplicatii de facut bani. Cum sa faci bani de pe telefon