Profită de +100 idei de cum să faci bani online pentru începători și câștigă bani online gratis fără efort!✔️ Vezi cele mai bune 36 idei! 
Castiga bani rapid

Un simplu multumesc, o mana de ajutor data cuiva sau o hartie aruncata la gunoi, pot fi fapte bune importante, cand esti copil si inveti inca despre bine si rau. Studii numeroase sustin teoria care incurajeaza parintii sa isi expuna copiii la tot felul de experiente de viata, in care pot exersa intelegerea si grija fata de altul. Doar ca o experienta traita de copil trebuie sa fie si sustinuta de explicatiile si incurajarile parintilor.

"Este important sa le vorbim copiilor despre emotiile placute pe care le traim atunci cand vedem reactiile oamenilor, in momentul in care suntem buni si politicosi cu ei". In felul acesta ei vor fi natural interesati sa repete faptele bune, le vor remarca si la altii si le vor repeta.

Cu totii ne dorim sa traim intr-o lume mai buna, dar am fost adesea invatati sa semnalam doar ce nu merge bine si uitam ca o fapta buna laudata, duce la si mai multe gesturi frumoase. Acesta este mecanismul fabulos prin care natura a facut la indemana oricui experienta de a invata sa fim buni unii cu altii, ca sa putem trai impreuna. Prin intermediul site ului  nostru  laudam si premiem faptele bune.

Un simplu multumesc, o mana de ajutor data cuiva sau o hartie aruncata la gunoi, pot fi fapte bune importante.

Odata ce incepi sa faci fapte bune, ajungi sa iti dai seama ca bucuria, pe care o simti cand ajuti pe cineva, este mai mare decat cea din momentul in care primesti un cadou. Pornind de la acest adevar,site ul DinStrada.ro a declansat o adevarata campanie a faptelor bune, incepand cu simpla intrebare "Ce fapta buna ai facut azi?".

Adauga o fapta buna pe lista de prioritati