Profită de +100 idei de cum să faci bani online pentru începători și câștigă bani online gratis fără efort!✔️ Vezi cele mai bune 36 idei! 
Castiga bani rapid
Vânzările pe platforma Amazon au crescut semnificativ, iar mai mult de 70% dintre vânzători sunt persoane care, la fel ca tine, au explorat această oportunitate de afacere.
01 noiembrie 2023

Vânzările pe platforma Amazon au crescut semnificativ, iar mai mult de 70% dintre vânzători sunt persoane care, la fel ca tine, au explorat această oportunitate de afacere. Cu toate acestea, demararea unei afaceri pe Amazon necesită o analiză detaliată a opțiunilor, modalităților de a intra pe piață și planurilor de afaceri ale celor care au avut succes.

Pentru o dezvoltare pe termen lung, este recomandat să adaugi treptat mai multe produse în timp. Prin urmare, ar trebui să iei în considerare produse asociate din aceeași nișă, nu doar unul singur. Idei interesante pentru produse asociate pot fi găsite chiar pe Amazon.com.

Odată ce ai identificat produsul tău țintă (nu ezita să folosești Google Translate pentru a traduce corect cuvinte cheie), ar trebui să te uiți la produsele din aceeași categorie care au cele mai bune vânzări. Caută secțiunile "Frequently Bought Together" și "Customers Who Bought This Item Also Bought" sub poza produselor de top. Aceste produse pot oferi o sursă bună de documentare pentru gama ta de produse și pot ajuta la identificarea unui produs suplimentar pe care să-l lansezi.

Un pas esențial în vânzarea pe Amazon este gestionarea campaniilor de publicitate pe platformă, numite Amazon Ads sau PPC (Pay-Per-Click). Publicitatea pe Amazon există pe mai multe zone ale paginii de rezultate a căutării și pe alte pagini.

Crearea și gestionarea unei campanii de publicitate pe Amazon este, în general, mai ușoară în comparație cu serviciile precum Google Adwords sau Facebook Ads. Poți începe cu o campanie automată și să o lași să ruleze timp de două săptămâni, fără a face modificări majore, cu excepția ajustării licitației implicite pentru a controla bugetul.

După două săptămâni, descarcă raportul și identifică cuvintele cheie cu cel mai mare ACoS (Costul de publicitate pe vânzare). ACoS mare înseamnă că aceste cuvinte cheie nu sunt eficiente, plătești pentru clicuri, dar nu obții vânzări semnificative. Le poți adăuga în lista de "cuvinte cheie negative" din campanie pentru a evita să plătești pentru clicuri ineficiente.

Cum sa castigi bani online cu Amazon . Cea mai usoara metoda de facut bani