Profită de +100 idei de cum să faci bani online pentru începători și câștigă bani online gratis fără efort!✔️ Vezi cele mai bune 36 idei! 
Castiga bani rapid
Cum sa faci bani din youtube. Cea mai usoara varianta de facut bani. Cum sa faci bani rapid cu youtubul. Cum sa castigi bani din youtube fara sa iti arati fata. Cum sa castigi bani din youtube fara sa te filmezi

Cum sa faci bani zilnic din youtube fara sa te filmezi si fara sa ai experienta.

In acest articol ve ti gasi explicat pas cu pas una dintre cele mai profitabile metode de facut bani online. O metoda inedita prin care puteti castiga si 500$ /zi foarte usor. Acest articol prezinta cum sa faci bani din youtube. Cea mai usoara metoda de facut bani din youtube fara sa te filmezi, sa te inregistrezi sau sa  ai experienta.

 

Tot ce ai nevoie este de un laptop cu care sa editezi niste videoclipuri complet gratuit urmarind pasii mai jos explicati.

Hai sa vedem cum poti castiga bani din youtube pasiv fara sa iti arati fata. Castiguri in functie de dedicatie. Castiguri zilnice pasive fara prea mult efort.

Lucruri de care ai nevoie  pentru a castiga bani din YouTube ?

 

  •  In primul rand aveti nevoie de un cont YouTube si cateva filmari incarcate.
  •  Aveti deasemenea nevoie de un cont de Adsense, daca nu aveti va puteti face unul.
  •  Aveti nevoie de seriozitate si inspiratie pentru filmari.
  •  Chef de lucru.Este posibil ca la unele conturi sa nu apara imediat aceste noi functii, asta pentru ca dureaza pana se actualizeaza toate conturile.

 

Ce avantaje avem in afara de castiguri banesti ?

 

YouTube-erii isi pot customiza mai bine aspectul contului.

Fiecare posesor de cont isi poate alege o miniatura (un thumb) care va fi afisat peste clip. Partenerii pot introduse adnotari cu linkuri externe, pana acum nu era posibil sa introduci decat linkuri de pe youtube.

Ne bucuram ca Romania este bagata in seama la fel de mult ca si alte tari mai importante, asta cred ca se datoreaza in mare parte echipei de romani care lucreaza la Google. Multumim baietilor /fetelor de la Google (nu dau nume). Vizionare placuta !

Cum sa faci bani din youtube

12 august 2023

Cum poti sa faci bani din youtube fara sa iti arati fata ? 

Raspunsul este foarte usor :

Dupa ce ti ai facut cont pe youtube trebuie sa incepi sa incarci videoclipuri online.

1.Poti folosi un program de editat videoclipuri gratuit sau poti folosi programul videopad editor care il folosesc eu . Dupa ce il descarci de pe internet gasesti licenta  in videoclipul urmator.

 

2. Intra pe  https://pixabay.com/ro/videos pentru a descarca videoclipuri gratuit si a le folosit in videoclipul tau

3. Secretul videoclipurilor din care sa faci bani  este sa ai  multe vizualizari . 

    -hai sa iti dau cateva idei>  foarte multa lume pune melodii de adormit copii. creaza astfel de videoclipuri gratuit , cu melodii si videoclipuri de pe site  de mai sus . Poti folosi chiar si melodii din biblioteca youtube

- la fel de multa lume asculta melodii de relaxare, (surasul pasarelelor, melodii la pian , vioara sau trompeta ) 

Creeaza astefl de videoclipuri cu sunete gratuite din biblioteca youtube si poti facee pana la 1000 Euro lunar fara prea mult stres . 

Succes

Cum sa faci bani din youtube

Afla care sunt cele mai bune metode de facut bani online !