Profită de +100 idei de cum să faci bani online pentru începători și câștigă bani online gratis fără efort!✔️ Vezi cele mai bune 36 idei! 
Castiga bani rapid
Daca vrei sa faci bani din TikTok ar trebui  sa cunosti urmatoarele metode care te ajuta sa iti maxmimizezi castigul. Afla cele mai bune variante prin care poti face bani cu ajutorul TikTokului , Descopera 19 idei si metode prin care sa faci bani usor si de acasa. Foloseste telefonul si castiga bani. Devino independent financiar

19 Metode de facut bani cu ajutorul  Tik Tok ului

Daca vrei sa faci bani din TikTok ar trebui  sa cunosti urmatoarele metode care te ajuta sa iti maxmimizezi castigul. Afla cele mai bune variante prin care poti face bani cu ajutorul TikTokului , Descopera 19 idei si metode prin care sa faci bani usor si de acasa. Foloseste telefonul si castiga bani. Devino independent financiar

Înainte de a crea un cont, trebuie să știi cum faci bani din Tik Tok și câți bani faci pe Tik Tok, dar mai mult de atât, cum să te pregătești pentru asta. Pentru a genera un conținut de calitate, stabilește mai întâi cine ești, ce îți place să faci și cum poți oferi asta publicului tău.

 

1. Cum câștigi bani pe Tik Tok din promovarea altor conturi

Serviciile de publicitate sunt una dintre sursele de generare de bani Tik Tok și este chiar simplu. Dacă te întrebi cum faci bani din Tik Tok, află că trebuie doar să filmezi un videoclip, să marchezi agentul de publicitate și ulterior, vei primi un comision de la acesta. Promovarea făcută de tine va aduce agentului mai mulți clienți.

 

Cât se câștigă din Tik Tok prin promovarea altor conturi

Există posibilitatea de a fi plătit și în mod direct de către agent pentru a-i promova serviciile. Prețul minim al unui videoclip este de aproximativ 4-6 euro, dacă ești la început. Cu cât ești mai cunoscut/ă, cu atât mai mulți bani de pe Tik Tok vei strânge.

De exemplu, poți primi 200 de euro pentru promovarea unui produs dintr-un brand celebru sau chiar 700 de euro dacă ești unul dintre cei mai buni tik-tokeri.

 

2.Cum poți face bani pe Tik Tok din administrarea altor conturi

Internetul oferă multiple metode de promovare a unui site, însă lucru simultan pe mai multe pagini poate fi solicitant. Iar aici, poți interveni tu cu servicii de administrare a conturilor.

Sarcina ta va consta în menținerea contului (adăugarea conținutului, editarea videoclipurilor, înlocuirea utilizatorului în provocări), gestionarea conținutului (alcătuirea descrierilor, oferirea de indicații specialiștilor angajați, cum sunt fotografii) și promovarea profilului. În calitate de administrator al contului, tu îl vei înlocui pe utilizatorul respectiv în toate acțiunile, mai puțin în comunicarea și negocierea cu agenții de publicitate.

 

Cât se câștigă din Tik Tok prin promovarea altor conturi

Plata unui administrator de cont pornește de la 150 euro pe cont și poate ajunge și până la 500 de euro.

 

 

3. Cum să faci bani pe Tik Tok din vânzarea videoclipurilor

Poți să faci bani din Tik Tok România și pornind de la zero, fără a face investiții. Dacă îți place să filmezi și poți realiza videoclipuri originale care realmente uimesc publicul, poți câștiga bani în felul acesta. Poți crea videoclipuri de senzație și le poți vinde.

 

Câți bani faci din Tik Tok vânzând clipuri

Știm că ești curios câți bani faci din Tik Tok prin vânzare clipurile, dar trebuie să știi că prețurile acestora variază foarte mult. De exemplu, un videoclip de 15 secunde poate fi vândut cu prețuri între 15 și 300 de dolari.

12 iunie 2023

4. Cum faci bani cu Tik Tok din parteneriate

La capitolul cum faci bani cu TikTok se numără și parteneriatele cu diverse companii. Pentru fiecare client pe care îl aduci companiei respective, primiți un procentaj din vânzări.

Procesul este similar cu programele de afiliere, doar că prețurile variază în funcție de înțelegerea pe care o ai cu compania. Poți promova produsele prin intermediul unei recenzii sau prezentări, la care vei atașa un link afiliat.

Află și cum devii influencer Instagram pentru a câștiga bani din parteneriate!

 

Câți bani faci din Tik Tok prin parteneriate depinde foarte mult de tipul de colaborare, de brandul cu care colaborezi și de expunerea pe care o poți oferi tu pe Tik Tok.

 

5. Cum se fac bani pe Tik Tok din promovarea melodiilor

Muzica este un element de nelipsit de pe aplicația Tik Tok România. Cu cât sunt mai multe videoclipuri filmate având pe fundal aceeași melodie, cu atât mai mulți utilizatori o vor asculta în întregime.

În acest mod tinerele talente pot fi descoperite și popularitatea lor poate crește vertiginos dacă melodiile lor au priză la public.

 

Cât se câștigă din Tik Tok din promovarea melodiilor

Prețul de început variază între 2 șii 6 euro, însă prețurile pot crește în funcție de popularitatea ta și de mărimea audienței.

 

6. Cum se fac bani din Tik Tok prin monetizarea emisiunilor live

Poți să faci bani din Tik Tok România promovând anumite produse în cadrul sesiunilor live sau primind donații de la cei care îți vizionează clipurile Tik Tok video România.

Dacă te întrebi câți urmăritori trebuie să ai pe TikTok ca să faci live, află că pentru a putea monetiza o sesiune live este obligatoriu să ai cel puțin 1.000 de abonați.

Poți promova propriile produse, servicii sau pagini web, dar și serviciile oferite de alți utilizatori Tik Tok România sau agenți de publicitate. În timpul desfășurării sesiunilor live, este ideal să interacționezi cu urmăritorii și să le răspunzi cât mai prompt și mai sincer la întrebări.

 

7. Cum câștigi bani pe Tik Tok din donațiile primite în direct

Poți aduna bani de pe Tik Tok și din donațiile primite în cadrul sesiunilor live. Prin intermediul lor, de fapt primești monede virtuale.

Cu aceste monede, urmăritorii tăi achiziționează autocolante pe care ți le oferă în cadrul sesiunii live. Vei putea retrage doar 80% din valoarea lor. Poți primi și cadouri care se transformă automat în diamante virtuale.

 

Cât plătește Tik Tok prin donații

Prin intermediul programului Diamante, poți schimba diamantele primite în bani, suma minimă de retragere fiind de 10 dolari. Numărul de diamante pe care le poți primi săptămânal este limitat.

 

8. Cum poți face bani pe Tik Tok din felicitări personalizate

Felicitările video personalizate sunt o noutate în domeniu și sunt bine primite în rândul publicului. Pentru a primi comenzi de felicitări, utilizează hashtag-uri relevante (cum sunt #felicităriamuzante, #felicitări).

Utilizatorii interesați de serviciile tale, te vor contacta cu siguranță. Ia în calcul toate formele în care poți transmite felicitării (versuri, cântece, faze haioase) și asigură-te că specifici modul în care faci urările.

Vei fi plătit cu minim 6 euro, având posibilitatea de a-ți crește câștigurile după ce vei depăși 10.000 de abonați.

 

9. Cum faci bani din TikTok prin intermediul chat-urilor închise

O altă modalitate la capitolul cum faci bani din TikTok este promovarea prin intermediul chat-urilor închise. Această modalitate presupune crearea unui profil separat în altă rețea socială (căsuță de dialog sau grup), și trimitea de invitații la chat.

Cei care acceptă invitația trebuie să plătească pentru a intra în chat. De obicei, aceste invitații se trimit acelor utilizatori Tik Tok România care sunt la început, dar care sunt activi în rețea.

 

Cât plătește Tik Tok prin chat-uri

Prețurile pornesc de la 1,5 euro și poate ajunge la 50 de euro de persoană, iar numărul minim necesar pentru a forma un chat închis este de 20 – 30 de persoane.

10. Cum poți face bani din TikTok din colaborări

Colaborarea cu alți tik tokeri români sau străini este o altă modalitate prin care poți câștiga bani din Tik Tok. Le poți face oferte în funcție de cât de mare este audiența ta.

De exemplu, dacă ai peste 10.000 de abonați, poți face o cerere de colaborare unui utilizator cu 6.000 – 7.000 de abonați sau cu număr aproximativ egal cu al tău.

 

Colaborarea presupune filmarea în comun a videoclipurilor și în etichetarea colaboratorului tău. Colaborările cresc numărul de abonați, însă pe de altă parte, se diminuează câștigurile.

 

11. Cum câștigi bani pe Tik Tok prin programe de afiliere

Deși aplicația Tik Tok România nu oferă programe interne de marketing afiliat precum alte rețele sociale, poți câștiga bani din Tik Tok în România prin programele afiliate, cum sunt rețelele CPA (Cost Per Acțiune).

Pentru a câștiga bani de pe Tik Tok în a acest fel, trebuie să te înregistrezi în rețeaua CPA, să alegi un material promoțional și să îl publici pe contul tău.

În urma acestor acțiuni, vei primi bani pentru vizitatorii care vizitează site-ul promovat, cumpărarea bunurilor site-ului promovat, înregistrările de pe site, completările formularului de contact, etc. Prețul mediu al unui click este de 0,15 cenți.

 

12. Cum câștigi bani din Tik Tok din provocările mărcilor

Pentru a-și menține audiența activă și pentru a-și promova produsele, mărcile lansează provocări, iar aici poți interveni tu dacă ești interesat de cum să faci bani pe Tik Tok.

Provocările sunt distribuite mai departe de tik-tokerii mai populari. Aceștia sunt selecționați de companii în funcție de vârstă, de locație, tipul audienței și datele statistice ale conturilor pe care le dețin. Pentru a-ți arăta disponibilitatea de a participa la provocări, fă o căutare utilizând hashtag-ul #challenge.

 

Cât se câștigă din Tik Tok accepptând provocările mărcilor

Prețurile pentru un Tik Tok video România încep de la 65 de dolari, dar și în acest caz cât se câștigă din Tik Tok variază foarte multe în funcție de diverse criterii, printre care popularitatea ta pe platformă.

 

13. Cum faci bani pe Tik Tok din aprecieri, vizualizări și comentarii

Fie că vorbim despre cum să faci bani din Instagram, cum faci bani pe TikTok sau pe orice altă platformă, principiul de bază e același. Indiferent de cât de mare este audiența ta, poți face bani din aprecierile, vizualizările și comentariile urmăritorilor tăi. Însă, cum faci bani din Tik Tok folosindu-te de ele? În primul rând, trebuie să deții un profil pe rețea și să te înregistrezi pe un serviciu care oferă sarcini pentru a fi îndeplinite.

 

Cât plătește Tiktok pentru vizualizări și interacțiuni

Trebuie să îndeplinești anumite sarcini simple, cum sunt comentariile sau vizualizările, însă prețurile sunt mici. Pentru a câștiga pe puțin 2 dolari, este necesar să vizualizezi zilnic cel puțin 200 de publicații.

 

14. Cum faci bani din Tik Tok din promovarea propriei expertize

Dacp deții o expertiză într-un anumit domeniu sau nișă și te întrebi cum poți face bani din Tik Tok, iată că poți face bani din propriile tale cunoștințe.

Pentru a-ți promova cunoștințele, poți crea tutoriale, scrie o carte sau un ghid în care să detaliezi pas cu pas cum poate fi rezolvată o problemă cu ajutorul cunoștințelor deținute de tine sau organiza seminarii online pentru a împărtăși aceste cunoștințe.

 

15. Cum câștigi bani din TikTok prin intermediul provocărilor de la alți utilizator

O ultimă idee despre cum faci bani pe TikTok este acceptarea provocărilor de la alți utilizatori, aceasta putând fi o sursă de generare a veniturilor lunare.

Poți îndeplini acele bizare sau absurde cereri ale unor utilizatori Tik Tok România– de exemplu, poți imita voci, scrie o poezie, face un dans sau chiar substitui o persoană în anumite circumstanțe. Clipurile prin care răspunzi la o provocare au șanse mari să devină virale.

 

16. Cum faci bani din Tik Tok ca editor video

În continuare îți prezentăm o metodă prin care câștigi bani indirect prin Tik Tok. Mai exact, vei face editare pentru clipurile postate de tik tokeri, nu va trebui să creezi tu conținutul și nici să ai cont de Tik Tok, ci doar să preiei clipul și să-l pregătești pentru postare.

Editarea este un element esențial în furnizarea videoclipurilor de calitate, însă nu toți dețin abilitățile necesare pentru a face foarte bine acest lucru. Aici intervin editorii de imagine. Cu puțină străduință și pasiune, poți deveni un bun editor și vei învăța cum să faci bani pe Tik Tok.

Poți învăța editare din diverse cursuri gratis online sau chiar din tutoriale pe Youtube, iar pentru a găsi oportunități de lucru în acest sens poți să-ți faci un cont pe o platformă de freelancing, spre exemplu pe Fiverr România unde cu siguranță vei găsi numeroase proiecte de acest tip.

De asemenea, este important să urmărești tendințele și să anticipezi dorințele urmăritorilor.

 

Cât se câștigă din Tik Tok dacă ești editor video

Prețurile încep de la 3 dolari și ajung până la 30 de dolari, în funcție de popularitate.

 

17. Cum să faci bani din Tik Tok ca operator de filmare

Tot din categoria metodelor prin care câștigi indirect bani din Tik Tok putem menționa jobul de operator de filmare. Dacă ai cursuri pentru filmare video sau pur și simplu ai o cameră video și ești un bun cameraman, în timpul tău liber te poți angaja pentru a filma clipurile creatorilor de conținut pe Tik Tok, fiind plătit pe oră.

Pentru a găsi colaborări poți căuta pe platforme de freelancing sau, cel mai simplu, te poți promova singur chiar pe Tik Tok sau Instagram, arătând calitatea serviciilor tale și localizând posibilii colaboratori prin hashtaguri relevante în funcție de locație

 

Câți bani faci din Tik Tok ca operator de filmare

Tik tokerii care nu sunt mulțumiți de calitatea videoclipurilor pe care le creează ei înșiși, angajează operatori care să le filmeze cu ajutorul echipamentelor profesioniste.

Operatorii sunt plătiți la oră cu prețuri cuprinse între 4 și 40 de dolari.

 

18. Cum faci bani pe Tik Tok ca specialist în direcționare Tik Tok

Continuăm cu metodele prin care poți câștiga indirect bani din Tik Tok cu ajutorul aptitidinilor și cunoștințelor tale. Publicitatea internă direcționată este o nouă ocupație solicitată din ce în ce mai mult, câștigurile lunare pornind de la 250 de dolari.

Sarcinile tale ca specialist în direcționare vor consta în analizarea publicului, configurarea serviciilor de publicitate, analiza valorilor și a eficienței, făcând astfel reclame al căror succes să se reflecte în câștigurile obținute din Tik Tok.

 

19. Cum faci bani pe Tik Tok ca specialist în social media

O ultimă modalitate prin care poți câștiga bani din Tik Tok în mod indirect, folosindu-te de expertiza ta, este obținerea unui job ca specialist în social media. Bineînțeles, există numeroase oportunități și ca freelancer și mai mult decât atât, poți să alegi între un job full-time sau part-time, deci poți face acest lucru și în timpul liber.

La un astfel de job nu vei lucra doar pe Tik Tok, ci pe mai multe platforme de social media, elaborând strategii prin care poți integra mai multe platforme în comunicarea de marketing a companiei sau produsului pe care vrei să-l promovezi.

Deci, vei avea nevoie de cunoștințe despre cum comunici eficient cu publicul de pe fiecare platformă și ce mesaje, tip de conținut și abordare este potrivită fiecăreia. Spre exemplu, pe Tik Tok te vei adresa publicului tănăr cu un mesaj scurt și la obiect, prin intermediul conținutului video, iar ca abordare poți alege umorul.

Dacă ești interesat de unul din joburile care implică platforma Tik Tok și vrei să faci acest lucru pe cont propriu, vezi cât câștigă un freelancer și începe prin a-ți crea profilul de freelancer pe una dintre numeroasele platforme disponibile!

Afla care sunt cele mai bune metode de facut bani online !