Profită de +100 idei de cum să faci bani online pentru începători și câștigă bani online gratis fără efort!✔️ Vezi cele mai bune 36 idei! 
Castiga bani rapid
Cum sa castigi bani. Cele mai bune 14 idei de afaceri din care sa castigi bani zilnic.Ai vrea sa devii independent financiar ? Vrei ca banii sa nu mai fie  o problema pentru tine ?

Cum sa castigi bani. Cele mai bune 14 idei de afaceri din care sa castigi bani zilnic.

Lucrezi la un patron, la stat, sau la o companie extrem de satisfăcător atât din punct de vedere profesional, cât și din punctul de vedere material, dar tot ești în căutarea continuă a unei idei de afaceri ? Ai vrea sa devii independent financiar ? Vrei ca banii sa nu mai fie  o problema pentru tine ?

 

Ei bine, nu ești singurul om care cauta idei de afaceri. Ca tine gândesc mii de persoane zilnic în toată lumea.

Alegerea unei căi antreprenoriale și lansarea unei idei de afaceri este, cu siguranță, mult mai riscantă decât deținerea unui loc de muncă cu program standard, de la 7 la 3.

Va fi nevoie să faci o mulțime de sacrificii, și nu doar materiale. Cel mai important este timpul alocat. Dar probabil știi asta deja.

 

Pe de altă parte, odată ce vei începe să realizezi că muncești pentru tine, că ești propriul tău șef și când, finalmente, vei fi reușit să produci mai mulți bani decât o făceai când erai un simplu angajat, îți vei da seama că toată munca și efortul depus nu au fost în zadar.

 

Iată de ce ne-am gândit să creăm acest ghid, în care am adunat cele mai bune 14 idei de afaceri  la care ne-am putut gândi.

 

Ele sunt unele actuale, ce țin pasul cu tehnologia și cu trendurile pieței, iar lista este într-o continuă dezvoltare.

Așa că, fără alte introduceri, vom începe enumerarea acestor afaceri de succes.

Daca vrei sa faci bani din tiktok poti citi si acest articol : Cum sa faci bani din tiktok

Începe să îți investești banii pe piața bursieră

 

Ai banii în contul bancar așteptând să îți vină ideea perfectă de afaceri? Ce ar fi dacă până atunci sumele disponibile ar strânge ceva dobânzi?

Se poate, prin intermediul investițiilor financiare. Pe site-ul nostru vei putea găsi o mulțime de idei de investiții care se poate să te ajute.

 

Investește în acțiuni cu eToro!

eToro este una dintre cele mai mari platforme de investiții la nivel mondial, ce vine cu următoarele beneficii:

  • Costuri 0 pentru depunerea de bani și efectuarea de tranzacții
  • Fără costuri fixe de administrare a portofoliului investițional dacă nu lași contul inactiv mai mult de 12 luni
  • Poți urmări și chiar imita profilul investițional al unor persoane experimentate ce activează pe site
  • Ai acces la toate tipurile de investiții: CFD-uri, acțiuni, indici bursieri, ETF-uri, Forex, mărfuri, precum și criptomonede

În plus, la înregistrare, ți se va deschide, automat, și un cont demo gratuit, pe care poți testa diverse plasamente financiare – un avantaj imens, în special pentru aceia dintre noi cu ceva mai puțină experiență investițională!

Pentru a putea investi bani reali, va fi nevoie să faci o depunere de minim 200 $, pe care apoi îi poți plasa după cum dorești.   Deschide cont gratuit  pe eToro

11 august 2023

1. Lansează-ți un blog

Te gândești că blogging-ul nu mai este o afacere profitabilă? Ei bine, te înșeli. Amarnic.

Zeci sau poate chiar sute de mii de persoane de pe întreg globul creează zilnic conținut de calitate pentru teme cât se poate de diverse, prin intermediul cărora generează venituri substanțiale.

Printre ele, vom enumera gătitul, filme, teatre, lifestyle, sfaturi despre antrenamente, fitness, diete, afaceri, finanțe personale, animale de companie și multe, multe altele.

Cum să transformi blogurile în afaceri de succes, te întrebi? Ei bine, printr-o combinație de subscriberi prin email, marketing afiliat, sponsorizări din partea diverselor firme care vor dori să își facă reclamă pe blog-ul tău etc.

Primul, și probabil cel mai important pas spre lansarea acestei idei de afaceri, ar fi să găsești o temă de interes, care s-ar plia pe cunoștințele și experiența ta.

Nu contează că nu știi programare, vei găsi o mulțime de freelanceri gata să te ajute în lansare și întreținerea blog-ului, pentru sume de bani nu foarte mari.

 

2. Design grafic

Nu spunem că nu ar ajuta să ai deja și ceva experiență în designul grafic, dacă dorești să îți deschizi o afacere în acest domeniu.

Însă, cu toate că la o primă vedere poate părea ceva cam înspăimântător, nu este deloc o specialitate greu de învățat.

Programe precum Adobe Illustrator, Stencil sau Visme sunt create tot mai user-friendly, astfel că nu îți va lua deloc mult timp să le cunoști toate tainele.

Specialiștii în design grafic sunt foarte bine plătiți și pot lucra din intimitatea domiciliului propriu.

Tot ce au nevoie este un calculator suficient de performant pentru a putea rula software-urile caracteristice, ceva imaginație și motivație.

 

3. Web design

Persoanele ce lucrează în web design sunt incredibil de valoroase pentru toate companiile ce dețin site-uri, indiferent de domeniul de activitate al firmei respective.

În fiecare zi apar mii de pagini noi pe internet la nivel mondial, iar designerii web sunt cei responsabili de modul în care aceste site-uri arată și se comportă.

Cu toate că firme care să ofere servicii de web design s-ar dovedi, cu siguranță, afaceri online extrem de profitabile, nu este deloc ușor să devii un astfel de programator.

Vei avea nevoie de o mulțime de cursuri până când să poți implementa cu succes tot ceea ce își poate dori un client. Dar și recompensele vor fi unele pe măsură.

 

4. Cursuri online

Ai investit o mulțime de bani și timp în dezvoltarea ta, prin accesare unor cursuri de specializare?

Ai acumulat suficient de multă experiență într-un domeniu care este cât de cât interesant și ai avea cunoștințe utile pe care să împărtășești și celorlalți?

Atunci cursurile online sunt pentru tine.

Tot mai multe persoane sunt interesate să își dezvolte abilități pe care nu le au, apelând la astfel de lecții.

Există site-uri dedicate, unde vei putea scoate la vânzare cursurile, cum ar fi Udemy.

Cu ajutorul unor astfel de platforme, vei duce la transformarea acestei idei afaceri  într-un real succes.

 

5. Cărți electronice

Adunarea tuturor cunoștințelor acumulate de-a lungul anilor de studiu sau de muncă într-o carte electronică ce poate fi descărcată contra unor sume de bani de pe site-uri de specialitate, se poate de dovedi a fi o idee de afaceri destul de bună.

Nici măcar nu trebuie să scrii tu cartea. Vei putea găsi o mulțime de freelanceri, care te vor ajuta cu redactarea conținutului.

Tu tot ce trebuie să faci este să scoți la vânzare e-book-ul și, eventual, să îl promovezi puțin.

6. Instagram marketing

 

Multe persoane nu sunt conștiente de realul motiv pentru care aplicații precum Instagram sau Facebook au fost create – acela de a produce bani și de a promova produse.

Așa că un individ cu experiență în Instagram marketing poate sta la baza unei idei de afaceri moderne foarte profitabile.

Vei avea nevoie și de anumite skill-uri, totuși. Este bine să stăpânești tehnici de marketing și, în plus, ai nevoie de mii sau poate chiar zeci de mii de follow-eri pe rețeaua socială.

Pentru a vorbi puțin despre sumele pe care le poți obține, află că vedete de la noi din țară iau între 3.000 și 10.000 Euro pentru a promova anumite servicii pe Instagram.

 

7. Online coaching

Iată o nouă idee care îți arată cum să faci bani cu ajutorul unei afaceri mici.

Ceva mai avansat față de cursurile online, coaching-ul online te pune față în față cu una sau mai multe persoane care au nevoie ca tu să îi înveți, direct, anumite skill-uri pe care le stăpânești.

Marketing, vânzări, management, cunoștințe despre business, administrativ, o grămadă de domenii de activitate pot fi interesante pentru anumite persoane.

Indivizi care, desigur, vor fi dispuși să plătească pentru a afla de la tine cum să își facă treaba mai bine.

 

8. Revânzarea de produse în magazine online

Orice persoană poate vinde produse pe site-uri precum eMag, Elefant.ro, Amazon (site-ul numărul 1 la nivel mondial în ceea ce privește comercializarea de bunuri), Okazii.ro etc.

Nici măcar nu este nevoie să fii tu cel care produce articolele respective.

Trebuie doar să găsești fabrici, fie locale sau internaționale, care să creeze obiecte ce nu sunt atât de populare, dar care consideri tu că ar fi un real succes, odată ce sunt scoase pe piață.

Îți faci un cont pe magazinul online respectiv, îți pui adaos comercial și, cu câțiva bani investiți în publicitate, poți deveni proprietarul unei afaceri profitabile.

 

9. Asistent virtual

Îți place să fii organizat și să ai toate lucrurile în ordine? Reușești să găsești de fiecare dată lucrul pe care îl cauți, fără să fie nevoie să pierzi zeci de minute, pentru a-ți aminti unde l-ai pus?

Ei bine, se poate ca în cazul acesta să ți se potrivească o afacere în domeniul virtual assistant.

Foarte multe persoane importante, care nu doresc să își angajeze un assistant manager, apelează la astfel de idei de afaceri pentru a găsi persoane dornice să îi ajute în viața de zi cu zi.

Un asistent virtual va avea atribuțiuni destul de diferite – de la rezervarea de bilete de avion, la gestionarea mail-urilor, a documentelor și așa mai departe.

 

10. Profesor de limbi străine la distanță

Limbile străine de circulație mondială, cum ar fi germana, franceza și, în special, engleza, sunt tot mai căutate în ziua de astăzi, când distanțele dintre persoane parcă nici nu mai contează, grație tehnologiei.

Așa că cererea de profesori care să predea limbile respective este și ea tot mai mare.

La baza acestei idei de afaceri online stau persoane din state destul de bogate.

Locuitori din Emiratele Arabe Unite, Dubai sau Singapore ar fi dispuse să plătească între 20 și 30 $ pe oră pentru a avea un profesor în mediul virtual care să îi învețe să vorbească mai bine o limbă străină.

 

11. Traducător

Și dacă tot am discutat despre limbi străine, să nu uităm de traducători. Un astfel de business reprezintă una dintre cele mai bune idei de afaceri pentru tineri la care ne-am putut gândi.

Baza este simplă – un traducător se ocupă cu traducerea de articole și bucăți de text dintr-o limbă în alta.

În funcție de dificultatea domeniului, va crește și suma pe care o vei putea cere. Spre exemplu, un text simplu, în limba engleză, va fi plătit cu 10 – 15 dolari pentru fiecare mie de cuvinte traduse.

Pe de altă parte, fragmente din domenii precum medicină, inginerie, care necesită un limbaj ceva mai diferit, vor fi de două sau chiar de trei ori mai bine plătite.

12. Profesor de SAT

După cum probabil știi, SAT este un test american standardizat, cu ajutorul căruia elevii pot accede către colegii.

El este alcătuit din patru secțiuni, iar acestea sunt citit, scris și limbaj, matematică fără calculator și matematică cu ajutorul calculatorului.

Așadar, dacă știi foarte bine limba engleză și stăpânești matematica, poți deveni proprietarul unei afaceri profitabile care să se ocupe cu pregătirea elevilor americani pentru acest SAT.

Desigur, întreaga operațiune se va desfășura în mediul online.

Din punct de vedere financiar, vei putea câștiga până la 40 $/oră de predare – destul de bine, dacă ne întrebi pe noi.

 

13. Manager de social media

Se poate să te întrebi „Cum funcționează o afacere în domeniul management-ului de social media?”.

Ei bine, această ramură este una nouă, dar foarte căutată, în special de către persoanele din conducerea strat-up-urilor, care au nevoie de cineva care să le administreze toate rețelele de socializare.

Așadar, dacă ești expert în postări pe Facebook, trimiterea de mesaje scurte pe Twitter sau de distribuirea de poze pe Pinterest, ai putea fi la baza unei afaceri online profitabile în domeniul social media.

 

14. Consultant pentru prezentări electronice

Da, și Power Point-ul este pentru unii o aplicație pe care nu reușesc să o stăpânească atât de bine.

Chiar dacă tot ce trebuie să faci este să iei informațiile dintr-o parte și să le pui pe slide-uri, într-o ordine prestabilită, există persoane care își câștigă existența făcând exact așa ceva.

În mediul online, veniturile unei astfel de idei de afaceri pot fi cuprinse între 20 și 30 $ per fiecare slide pe care îl realizezi. Așa că o prezentare de 10 – 15 pagini, va ajunge să coste între 200 și 450 dolari. Sume interesante, nu?

 

Afla cum sa faci bani din tiktok- 

 

Afla care sunt cele mai bune metode de facut bani online !